Ofte stilte spørsmål

Når vil orderen min bli sendt?
Vi sier vi har en pakketid på 1-2 dager, utenom helger og helligdager. Har du bestilt varer før klokken 12, prøver vi å få pakket og sendt orderen din i løpet av samme dag.

Orderen min er sent, når får jeg den?
Vi bruker Posten/Bring som transportmiddel, så i løpet av 1-5 arbeidsdager skal pakken din ha kommet til ditt nermeste postkontor.

Varen jeg bestilte kom i feil farge/størrelse/ikke sånn som på bildet, jeg vil returnere, hva gjør jeg?
Du har 14 dager angrerett etter du har motatt varen. Det betyr at du enten kan sende den tilbake for å bytte eller i retur og dermed få pengene tilbake for kjøpet. Husk å sende varen tilbake i samme stand som den kom i. Vi betaler desverre ikke frakten det vil koste å sende varene tilbake. HUSK å fylle inn returskjemaet som følger med pakken din.

Hvorfor funker ikke rabattkoden min?
Vi anbefaler deg å kopiere rabattkoden direkte fra der du har fått den fra, og deretter lime den inn i rabattkode boksen i kassen.

Sender dere internasjonalt?
Desverre. Vi sender bare i Norge.

Hvilke merker fører dere?
I nettbutikken fører vi bare merkene som Anna Wagner Norseng har laget. Dette inkluderer Love Shack By Anouska som er kjoler, bluser, skjerf, jakker, bukser osv. Ananta, som for det meste er strandklær og Bella W, som er strikkegensere.